Bedrijfsruimten

 

Verleng de levensduur van uw bedrijfsruimte door die te verhogen

 

Uw bedrijfsruimte is misschien neergezet in een tijd dat uw eisen en wensen anders lagen. Maar dat maakt ieder ouder bedrijfsgebouw niet meteen onbruikbaar. Want het verhogen van de dakconstructie levert u een bedrijfsruimte op die er weer voor vele decennia tegen kan dankzij de extra functionaliteit. T.C. van den Dool is gespecialiseerd in het verhogen van bedrijfsruimten in de industriële sector.

 

Bekijk onze bedrijfsfilms  om een indruk te krijgen van onze specialisatie:

Bedrijfspand Klasmann Deilmann Schiedam – dak verhoogd met 5,75 m.

Bedrijfshal Vaassen – Renovatie bedrijfshal

Woonboulevard Almelo, verhogen dak

 

Door op deze link te klikken leest u In Renovatie hoe wij het bedrijfspand van Ploeg kozijnen hebben verhoogd en gerenoveerd.

 

Waarom een bedrijfsruimte verhogen?

Misschien werd uw bedrijfsruimte in het verleden wel voor andere doeleinden gebruikt. Of is uw bedrijfsvoering veranderd en is het efficiënter om over meer werkhoogte te beschikken. Extra ruimte kan een andere wens zijn: door de dakconstructie aan te passen, creëert u de mogelijkheid voor een tussenvloer of een gedeeltelijk entresol. Het resultaat is identiek aan een nieuw bedrijfsgebouw, met uitzondering van het kostenplaatje en de tijd.

 

Combinatie met renoveren

T.C. van den Dool kan het verhogen van uw bedrijfsgebouw combineren met het bouwtechnisch upgraden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een ander dak te laten installeren of om het dak beter te isoleren. Ook het glas of de panelen van het pand kunnen worden vernieuwd en vervangen door een kwaliteit met een hogere isolatiewaarde. Zo heeft uw gebouw niet alleen meer inhoud, maar ook meer uitstraling.

 

Technisch beproefd procedé

Voor het ophogen van uw bedrijfsruimte werkt T.C. van den Dool met een beproefde techniek. Met een hydraulisch vijzelsysteem gaat het gebouw in compartimenten omhoog. De vijzels functioneren op luchtdruk en zijn aan elkaar gekoppeld. Dat waarborgt een zeer geleidelijk proces. Tijdens het omhooghalen is de stabiliteit van de bestaande constructie gewaarborgd. Afhankelijk van de constructie en de hoogte van het bestaande pand kunnen wij het dak verhogen tot 6 meter.

 

Gehele proces in één hand

De doorgezaagde kolommen worden vervangen door nieuwe. Daarvoor produceert T.C. van den Dool stalen kolommen in de eigen werkplaats. Aan elke kolommaat kunnen we daardoor tegemoet komen. Ook het engineeren van het complete project blijft in eigen huis. Het gehele bouwkundige traject kunnen we voor u coördineren. Eigen uitvoerende medewerkers zorgen voor de realisatie ter plaatse, overal in Nederland en België. Ook voor de nazorg kunt u op T.C. van den Dool terugvallen.

 

100% bedrijfszeker

Een verhoogd bedrijfsgebouw is ook een bedrijfszeker gebouw. T.C. van den Dool werkt conform de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen aan bouwkundige constructies.

 

Wereldwijde ervaring

T.C. van den Dool heeft ervaring met alle typen bedrijfsgebouwen. Al sinds 1932 zijn we een bekende naam in de industrie. En we zijn vooral een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Oplossingsgericht, slagvaardig en betrouwbaar. Wat kunnen we voor uw bedrijfsruimte betekenen?