Plannen voor nieuwbouw van een kas?
Begin goed; Vertrouw op de expertise van Dool International

Dool International is wereldwijd leverancier en bouwer van kassen.
Gevestigd in Maasdijk, Nederland, midden in het Westland.
Dool International ontwerpt, produceert en bouwt compleet nieuwe kassen.
Voor de kas die u laat bouwen is het van belang dat deze voldoet aan uw eisen om uw teelt efficiënt, rendabel en duurzaam te kweken.
Kies daarom voor een kas uit het land dat het ontwikkelen van kassen vergaand heeft geperfectioneerd: Nederland.
Met Dool International kiest u bovendien voor een partner die betrouwbaar is.
Ervaring heeft met de realisatie van kassenbouwprojecten in tal van landen, goed georganiseerd en met de zekerheid van een eigen staalconstructiebedrijf.

Kassen hebben de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ontwikkelingen op het gebied van constructie, duurzaamheid en lichtdoorlatendheid. Dool International levert en bouwt kassen volgens de laatste inzichten. Natuurlijk houden we rekening met lokale omstandigheden. Een grote windbelasting bijvoorbeeld, of de kans op extreme sneeuwval, bijzondere omstandigheden, die extra eisen stellen aan constructies. Ook voldoen we in onze ontwerpen aan de speciale eisen die u stelt om het energieverbruik te optimaliseren en om duurzaam te produceren.

100% custom made
Elke kas is weer anders. Met het traditionele Venlo-type, de meest veelzijdige kas voor groenten en bloemen als uitgangspunt realiseren we elk project op maat. In elke gewenste hoogte, met iedere gewenste kapmaat, met alle soorten beglazing. Onze afdeling engineering staat garant voor de kwaliteit van de kas die u voor ogen heeft. Dat doen we met gebruikmaking van het CASTA ontwerpprogramma dat constructies optimaliseert met als resultaat een duurzame kas gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Eigen staalconstructiebedrijf
Dool International beschikt over een eigen staalconstructiebedrijf, die produceert volgens de actuele normen in de kassenbouw.
Met deze betrouwbare staalproducent in eigen huis hebben we niet alleen 100% zekerheid over de kwaliteit, maar hebben we ook de planning in eigen beheer.
De in Nederland geproduceerde onderdelen transporteren we efficiënt naar elke bestemming wereldwijd.

Compleet met installaties
Wilt u niet alleen een nieuwe kas, maar ook de installaties?
Ook dát realiseren we voor u. In samenwerking met Nederlandse toeleveranciers leveren we uw kas dan compleet op.
Scherming, verwarming,etc.: wij regelen het voor u.
We werken met vaste partners die specialist zijn in hun branche en al jaren internationaal actief zijn. Met als extra voordeel voor u dat wij de integratie van werkzaamheden en planningen coördineren.

Bouwen met Nederlands vakmanschap
Nederlandse kwaliteit is één, maar ook de bouw bepaalt het uiteindelijke eindresultaat. Daarom kunt u er ook zeker van zijn dat we bouwen met Nederlands personeel.
Ervaren kassenbouwers die overal ter wereld gewend zijn om efficient te werken. Bouwteams zijn goed op elkaar ingespeeld en werken volgens doordachte planningen. Natuurlijk staan we, als u daar prijs op stelt, open voor de samenwerking met lokale bouwers.
In alle gevallen blijft de supervisie daar waar die hoort: bij onze eigen uitvoerder.

Betrouwbaar en flexibel
Dool International realiseert complete nieuwbouw projecten.
Wij zijn ook de specialist in het renoveren en verhogen van kassen.
We houden van praktisch en efficiënt werken. We zijn flexibel in de uitvoering. En we komen afspraken na.

Dat maakt het plezierig werken met een partner als Dool International.
Een partner die vooral gespecialiseerd is in het realiseren van projecten vanaf 1 tot ca. 5 hectare, waar ook ter wereld, zowel voor de groente- als voor de sierteelt.

Heeft u plannen voor nieuwbouw en wilt u goed van start? Vertrouw op onze ervaring.
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.