Custom made

Elke bedrijfsruimte is anders, maar wij realiseren elk gewenst project op maat. In elke gewenste afmeting. Onze afdeling engineering staat garant voor de kwaliteit bedrijfsruimte die u voor ogen heeft. 

Waarom custom made?

Onze afdeling engineering staat garant voor de kwaliteit van de bedrijfsruimte die u voor ogen heeft. Wij bekijken samen met een constructeur wat er noodzakelijk is om de constructie van uw pand te waarborgen. Het resultaat? Een duurzame bedrijfsruimte, gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen.

1

100% bedrijfszeker

Een verhoogde bedrijfsruimte is ook een bedrijfszekere bedrijfsruimte. Tevens voldoet uw verhoogde bedrijfsruimte daarmee aan de gestelde verzekeringsnormen.

2

Wereldwijde ervaring

T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle bedrijfsruimten. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de internationale tuinbouw.

3

Proces in één hand

Al het gebruikte materiaal produceren wij in de eigen werkplaats. Het engineeren van het complete project doen wij ook zelf.

Deze projecten gingen u voor!

Heeft u nu ook interesse om kennis te maken met ons bedrijf? Dat kan! Wij adviseren en begeleiden onze projecten in binnen- en buitenland op een vakkundige en oplossingsgerichte wijze, waarbij we het persoonlijk contact cruciaal vinden. Mail of bel ons dus gerust, wij horen graag van u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Samenwerken?

Sluit je aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL