Export

T.C. v.d. Dool B.V. is wereldwijd leverancier en bouwer van kassen. Wij ontwerpen, produceren en bouwen compleet nieuwe kassen. Voor de kas die u laat bouwen is het van belang dat deze voldoet aan uw eisen om uw teelt efficiënt, rendabel en duurzaam te kweken.

Export van materialen

T.C. v.d. Dool B.V. realiseert complete nieuwbouwprojecten. Ook zijn wij de specialist in het renoveren en verhogen van kassen. We houden van praktisch en efficiënt werken, zijn flexibel in de uitvoering en komen afspraken na.

Dat maakt het plezierig werken met een partner als T.C. v.d. Dool B.V.. Een partner die vooral gespecialiseerd is in het realiseren van projecten vanaf 1 tot ca. 5 hectare. Waar ook ter wereld, zowel voor de groente- als voor de sierteelt.

Met T.C. v.d. Dool B.V. kiest u bovendien voor een partner die betrouwbaar is en ervaring heeft met de realisatie van kassenbouwprojecten in tal van landen. Wij zijn goed georganiseerd en werken met de zekerheid dat we een beroep doen op ons eigen staalconstructiebedrijf.

Kassen hebben de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ontwikkelingen op het gebied van constructie, duurzaamheid en lichtdoorlatendheid. T.C. v.d. Dool B.V. levert en bouwt kassen volgens de laatste inzichten. En natuurlijk houden we rekening met lokale omstandigheden.

Een grotere windbelasting bijvoorbeeld, of meer kans op extreme sneeuwval. Het zijn bijzondere omstandigheden, die extra eisen stellen aan constructies. Ook voldoen wij in onze ontwerpen aan de speciale eisen die u stelt om het energieverbruik te optimaliseren en om duurzaam te produceren.

Samenwerken?

Sluit aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL