Bedrijfsruimten

Uw bedrijfsruimte is misschien neergezet in een tijd dat uw eisen en wensen anders lagen. Maar dat maakt ieder ouder bedrijfsgebouw niet meteen onbruikbaar. Want het verhogen van de dakconstructie levert u een bedrijfsruimte op die er weer voor vele decennia tegen kan dankzij de extra functionaliteit. T.C. v.d. Dool B.V. is gespecialiseerd in het verhogen van bedrijfsruimten in de industriële sector.

Verhogen / renoveren

Wellicht werd uw bedrijfsruimte in het verleden wel voor andere doeleinden gebruikt. Of is uw bedrijfsvoering veranderd en is het efficiënter om over meer werkhoogte te beschikken. Extra ruimte kan een andere wens zijn; door de dakconstructie aan te passen, creëert u de mogelijkheid voor een tussenvloer of een gedeeltelijk entresol. Het resultaat is identiek aan een nieuw bedrijfsgebouw, met uitzondering van het kostenplaatje en de tijd.

Custom made

Elke bedrijfsruimte is anders, maar wij realiseren elk gewenst project op maat. In elke gewenste afmeting. Onze afdeling engineering staat garant voor de kwaliteit bedrijfsruimte die u voor ogen heeft. 

Samenwerken?

Sluit aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL