Nieuwbouw / custom made

T.C. v.d. Dool B.V. ontwerpt, produceert en bouwt compleet nieuwe kassen. Voor de kas die u laat bouwen is het van belang dat deze voldoet aan uw eisen om uw teelt efficiënt, rendabel en duurzaam te kweken. Kies daarom voor een kas uit het land dat het ontwikkelen van kassen vergaand heeft geperfectioneerd: Nederland.

Waarom nieuwbouw?

Met T.C. v.d. Dool B.V. kiest u bovendien voor een partner die betrouwbaar is. Maar ook veel ervaring heeft met de realisatie van kassenbouwprojecten in tal van landen. We zijn goed georganiseerd en werken met de zekerheid van een eigen staalconstructiebedrijf.

Kassen hebben de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van constructie, duurzaamheid en lichtdoorlatendheid. T.C. v.d. Dool B.V. levert en bouwt kassen volgens de laatste inzichten.

Natuurlijk houden we rekening met lokale omstandigheden. Een grote windbelasting bijvoorbeeld, of de kans op extreme sneeuwval; het zijn bijzondere omstandigheden die extra eisen stellen aan constructies. Ook voldoen wij in onze ontwerpen aan de speciale eisen die u stelt om het energieverbruik te optimaliseren en om duurzaam te produceren.

100% custom made
Elke kas is anders. Met het traditionele Venlo-type, de meest veelzijdige kas voor groenten en bloemen als uitgangspunt realiseren we elk project op maat. In elke gewenste hoogte, met iedere gewenste kapmaat, met alle soorten beglazing. Onze afdeling engineering staat garant voor de kwaliteit van de kas die u voor ogen heeft. Dat doen we met gebruikmaking van het CASTA ontwerpprogramma, dat constructies optimaliseert met als resultaat een duurzame kas die is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Eigen staalconstructiebedrijf
T.C. v.d. Dool B.V. beschikt over een eigen staalconstructiebedrijf, die produceert volgens de actuele normen in de kassenbouw. Met deze betrouwbare staalproducent in huis hebben we niet alleen 100% zekerheid over de kwaliteit, maar hebben we ook de planning in eigen beheer. De in Nederland geproduceerde onderdelen transporteren we efficiënt naar elke bestemming wereldwijd.

Compleet met installaties
Wilt u niet alleen een nieuwe kas, maar ook de installaties?
Ook dát realiseren we voor u. In samenwerking met Nederlandse toeleveranciers leveren we uw kas dan compleet op. Scherming, verwarming en de rest; wij regelen het voor u.

We werken met vaste partners die specialist zijn in hun branche en al jaren internationaal actief zijn. Met als extra voordeel voor u dat wij de integratie van werkzaamheden en planningen coördineren.

Bouwen met Nederlands vakmanschap
Nederlandse kwaliteit is één, maar ook de bouw bepaalt het uiteindelijke eindresultaat. Daarom kunt u er ook zeker van zijn dat we bouwen met Nederlands personeel. Ervaren kassenbouwers die overal ter wereld gewend zijn om efficiënt te werken. Onze bouwteams zijn goed op elkaar ingespeeld en werken volgens doordachte planningen. Natuurlijk staan we, als u daar prijs op stelt, open voor de samenwerking met lokale bouwers. In alle gevallen blijft de supervisie daar waar die hoort; bij onze eigen uitvoerder.

Betrouwbaar en flexibel
T.C. v.d. Dool B.V. realiseert complete nieuwbouwprojecten. Wij zijn ook de specialist in het renoveren en verhogen van kassen. We houden van praktisch en efficiënt werken, zijn flexibel in de uitvoering en we komen afspraken na.

Dat maakt het plezierig werken met een partner als T.C. v.d. Dool B.V.. Een partner die vooral gespecialiseerd is in het realiseren van projecten vanaf 1 tot ca. 5 hectare. Waar ook ter wereld, zowel voor de groente- als voor de sierteelt.

Heeft u plannen voor nieuwbouw en wilt u goed van start? Vertrouw op onze ervaring. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

1

100% bedrijfszeker

Een verhoogde kas is ook een bedrijfszekere kas. Tevens voldoet uw verhoogde kas daarmee aan de gestelde verzekeringsnormen.

2

Wereldwijde ervaring

T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle kastypen. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de internationale tuinbouw.

3

Proces in één hand

Al het gebruikte materiaal produceren wij in de eigen werkplaats. Het engineeren van het complete project doen wij ook zelf.

Deze projecten gingen u voor!

Heeft u nu ook interesse om kennis te maken met ons bedrijf? Dat kan! Wij adviseren en begeleiden onze projecten in binnen- en buitenland op een vakkundige en oplossingsgerichte wijze, waarbij we het persoonlijk contact cruciaal vinden. Mail of bel ons dus gerust, wij horen graag van u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Samenwerken?

Sluit je aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL