Verhogen / renoveren

T.C. v.d. Dool B.V. kan het verhogen van uw bedrijfsgebouw combineren met het bouwtechnisch upgraden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een ander dak te laten installeren of om het dak beter te isoleren. Ook het glas of de panelen van het pand kunnen worden vernieuwd of vervangen door een product met een hogere isolatiewaarde. Zo heeft uw gebouw niet alleen meer inhoud, maar ook meer uitstraling.

Hoe werkt dat precies?

Technisch beproefd procedé
Voor het ophogen van uw bedrijfsruimte werkt T.C. v.d. Dool B.V. met een beproefde techniek. Met een hydraulisch vijzelsysteem gaat het gebouw in compartimenten omhoog. De vijzels functioneren op oliedruk en zijn aan elkaar gekoppeld. Dat waarborgt een zeer geleidelijk proces. Tijdens het omhooghalen is de stabiliteit van de bestaande constructie gewaarborgd. Afhankelijk van de constructie en de hoogte van het bestaande pand kunnen wij het dak verhogen tot 6 meter.

Gehele proces in één hand
De doorgezaagde kolommen worden vervangen door nieuwe. Daarvoor produceert T.C. v.d. Dool B.V. stalen kolommen in de eigen werkplaats. Aan elke kolommaat kunnen we daardoor tegemoet komen. Ook het engineeren van het complete project blijft in eigen huis. Het gehele bouwkundige traject kunnen we voor u coördineren. Eigen uitvoerende medewerkers zorgen voor de realisatie ter plaatse, overal in Nederland en België. Ook voor de nazorg kunt u op T.C. v.d. Dool B.V. terugvallen.

100% bedrijfszeker
Een verhoogd bedrijfsgebouw is ook een bedrijfszeker gebouw. T.C. v.d. Dool B.V. werkt conform de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen aan bouwkundige constructies.

Wereldwijde ervaring
T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle typen bedrijfsgebouwen. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de industrie. En we zijn vooral een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Oplossingsgericht, slagvaardig en betrouwbaar. Wat kunnen we voor uw bedrijfsruimte betekenen?

1

100% bedrijfszeker

Een verhoogde kas is ook een bedrijfszekere kas. Tevens voldoet uw verhoogde kas daarmee aan de gestelde verzekeringsnormen.

2

Wereldwijde ervaring

T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle kastypen. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de internationale tuinbouw.

3

Proces in één hand

Al het gebruikte materiaal produceren wij in de eigen werkplaats. Het engineeren van het complete project doen wij ook zelf.

Deze projecten gingen u voor!

Heeft u nu ook interesse om kennis te maken met ons bedrijf om zo kosten te besparen? Dat kan! Wij adviseren en begeleiden onze projecten in binnen- en buitenland op een vakkundige en oplossingsgerichte wijze, waarbij we het persoonlijk contact cruciaal vinden. Mail of bel ons dus gerust, wij horen graag van u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Samenwerken?

Sluit je aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL