Verhogen / renoveren

T.C. v.d. Dool B.V. verhoogt uw kas niet alleen, we renoveren ook. Gelijktijdig met de verhoogde kas is het economisch interessant om meteen de gevel een upgrade te geven.

Hoe werkt dat precies?

Technisch beproefd procedé
Voor het verhogen van uw kas werkt T.C. v.d. Dool B.V. met een beproefde techniek. Met een pneumatisch vijzelsysteem wordt de kas in kleine stapjes verhoogd. De vijzels zijn door middel van slangen aan elkaar gekoppeld. Tijdens het verhogen is de stabiliteit van de bestaande constructie gewaarborgd door middel van spanners en takels.

Gehele proces in één hand
De doorgezaagde kolommen worden vervangen door nieuwe. Daarvoor produceert T.C. v.d. Dool B.V. al het materiaal dat voor het verhogen gebruikt wordt in de eigen werkplaats. Ook het engineeren van het complete project blijft in eigen huis. Die manier van werken heeft als voordeel dat we goed kunnen inspelen op de haast die bij het verhogen van een kas altijd geboden is. Al naar gelang de locatie, werken we met eigen teams of ziet een supervisor toe op de realisatie met lokale arbeidskrachten in de uitvoering. Vanzelfsprekend kunt u ook voor de nazorg op T.C. v.d. Dool B.V. terugvallen.

100% bedrijfszeker
Een verhoogde kas is ook een bedrijfszekere kas. T.C. v.d. Dool B.V. werkt conform de eisen van Casta, wereldwijd de software om kasconstructies te ontwerpen en te berekenen. Ook voldoet uw verhoogde kas daarmee aan de gestelde verzekeringsnormen.

Wereldwijde ervaring
T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle kastypen, zowel in Venlo- als in breedkapkassen. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de internationale tuinbouw. En we zijn vooral een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Oplossingsgericht, slagvaardig en betrouwbaar. Wat kunnen we voor uw kas betekenen?

Kan de bestaande tralie d.m.v. armschoren geschikt gemaakt worden voor hangende teeltgoten?
Er worden bij iedere kaskolom stempels geplaatst. Aan deze stempels worden luchtcilinders gekoppeld welke aangesloten zijn op een persluchtleiding. Deze cilinders duwen de kas pneumatisch omhoog. Rij voor rij wordt de kas verhoogd totdat alles op de goede hoogte staat. De binnenkolommen in de kas worden verlengd of vernieuwd. Als het nodig is, kan de bestaande tralie d.m.v. armschoren worden geschikt gemaakt voor hangende teeltgoten.

1

100% bedrijfszeker

Een verhoogde kas is ook een bedrijfszekere kas. Tevens voldoet uw verhoogde kas daarmee aan de gestelde verzekeringsnormen.

2

Wereldwijde ervaring

T.C. v.d. Dool B.V. heeft ervaring met alle kastypen. Al sinds 1934 zijn we een bekende naam in de internationale tuinbouw.

3

Proces in één hand

Al het gebruikte materiaal produceren wij in de eigen werkplaats. Het engineeren van het complete project doen wij ook zelf.

Deze projecten gingen u voor!

Heeft u nu ook interesse om kennis te maken met ons bedrijf om zo kosten te besparen? Dat kan! Wij adviseren en begeleiden onze projecten in binnen- en buitenland op een vakkundige en oplossingsgerichte wijze, waarbij we het persoonlijk contact cruciaal vinden. Mail of bel ons dus gerust, wij horen graag van u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Samenwerken?

Sluit je aan bij het energieke team van T.C. v.d. Dool B.V. en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar avontuur en groei hand in hand gaan.

nl_NLNL