over t.c. v.d. dool b.v.

T.C. v.d. Dool B.V. gevestigd in Maasdijk beschikt over een professioneel team en heeft meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van renoveren van kassen, bedrijfsruimten en stallen. Zonder enige twijfel is T.C. v.d. Dool B.V. wereldwijd de specialist als het gaat om het verhogen van kassen, bedrijfsruimten en stallen. Voor innovatieve oplossingen voor de renovatie van uw kas, bedrijfsruimte of stal bent u bij T.C. v.d. Dool B.V. aan het juiste adres.

Innovatief

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn al jaren in staat om persoonlijke wensen en eisen van onze opdrachtgevers om te zetten in een plan van aanpak om hun wensen te realiseren. Dus ook voor uw wensen hebben wij de perfecte oplossing. Er kan echt meer dan u denkt. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en onmogelijkheden en zullen een passende vrijblijvende offerte maken.

 

Degelijk vakmanschap

Onze medewerkers beschikken over het juiste materiaal en materieel om projecten te realiseren. Zij zijn allemaal in het bezit van een VCA Certificaat en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van nieuwe technieken en veiligheid, die nodig zijn om hun werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren. Voor kas- en staalconstructies kunnen wij altijd een beroep doen op onze partner BCB Staalconstructie (link naar website). Wij werken al jaren samen en dat is niet zonder reden. BCB Staalconstructie denkt altijd oplossingsgericht en levert altijd keurig op tijd.

Betrouwbaar en flexibel

Wat betekent dat voor U?
Wij komen onze afspraken na. Ons team staat garant voor kwaliteit en onze medewerkers zijn altijd gemotiveerd om het project binnen de daarvoor gestelde termijn op te leveren. U kiest voor een innovatieve oplossing en snelheid, uw bedrijf wil snel weer volledig operationeel zijn. Wij stellen ons flexibel op, passen onze planning aan op uw wensen. U kunt op ons rekenen.